پاراموتور در واقعیت یک پاراگلایدر موتور دار است. به زبان ساده تمامی مکانیزم پرواز پاراموتور و پاراگلایدر با یک دیگر ۸۰ درصد مشابهت دارد. پاراموتور به واسطه یک موتور و ملخ اضافه تر از پاراگلایدر شروع به پرواز میکند. برای خرید تجهیزات پاراگلایدر و پاراموتور هم میتوانید به صفحه تجهیزات پاراگلایدر و پاراموتور جهان فلای مراجعه نمایید. در مقاله “پاراموتور چیست” قصد داریم تمامی اطلاعاتی که در رابطه با پاراموتور میبایست داشته باشید را برای شما ارائه دهیم.
اجزای پاراموتور
در این بخش قصد داریم تمامی اجزای پاراموتور را به ریز برای شما شرح دهیم. در نظر داشته باشید در هر بخش هرگونه نکته ای هم که در رابطه با تجهیزات مربوطه بایستی بدانید برای شما آورده ایم.
بال : دقیقا همان بال پاراگلایدر است اما باید توجه داشته باشید که بال مد نظر شما حتما لایسنس یا همان CERTIFICATE پاراموتور را داشته باشد. البته در خرید تجهیزات پاراموتور در نظر داشته باشید که حتما بال مد نظر وزن شما را بتواند تحمل کند. در صورتی که تمایل به کاهش وزن یا افزایش وزن هم داشته باشید نباید این حداقل و حداکثر اختلاف وزنی از مرز ۲۵ کیلوگرم عبور کند.
هارنس: وسیله ای است که مانند صندلی عمل میکند و شما در درون آن قرار میگیرید.
کلاه (helmet): کلاه ایمنی پاراموتور میباشد معمولا از کلاه های اسکی برای پاراموتور استفاده میشود.
موتور: از یک موتور ۸۰CC الی ۳۵۰CC استفاده میکند که در هر ساعت حدودا ۳.۵ لیتر سوخت بنزینی مصرف میکند
لاین: لاین های پاراگلایدر برای تحمل وزن شما ساخته شده اند.
رایز: منظور از لایز همان دستگیره هایی است که در انتهای لاین ها قرار گرفته اند که برای کنترل بال استفاده میشوند. رایزر ها از ۴ بخش A,B,C,D تشکیل شده اند که هر کدام کاربرد خودش را دارد. برای مثال رایزر A,B برای تیکاف به روش فوروارد استفاده میشود.
چتر کمکی: چتر کمکی مربعی هم برای مواقع اضطراری میباشد که تحت شرایطی از آن استفاده نمایید. البته در نظر داشته باشید آموزش استفاده از چتر کمکی فقط در دوره امنیت پرواز یا همان دوره SIV پاراگلایدر آموزش داده میشود.
ایزی پک: یک باکس پارچه ای است که پس از جمع کردن یا کلم کردن بال و جمع کردن سرسل ها، بال را درون آن قرار میدهید تا در زمان نزدیک بعدی به سرعت بتوانید بال را در بیاورید و آماده پرواز شوید.
عینک اسکی: منظور از عینک اسکی همان عینک پاراموتور است اما به صورت کلی چون از عینک های اسکی در ورزش پاراموتور استفاده میشود، این عینک ها را عینک اسکی مینامیم.
بیسیم: برای آموزش پاراموتور یا پرواز به صورت سولو میبایست حداقل ۲ بیسیم داشته باشید که یک بیسیم به عنوان بیسیم بکاپ استفاده میشود تا در صورت خالی شدن شارژ باتری بیسیم اول یا … بتوانید از بیسیم دوم استفاده نمایید.
کمبک: وسیله ای بین ۲ الی ۳ لیتری است که در آن آب قرار میگیرد و برای مسافت های طولانی با پاراموتور یک وسیله جانبی بسیار ضروری است.
آموزش پاراموتور
برای آموزش پاراموتور ابتدا میبایست ۳ دوره beginner، novice و siv از سری آموزش های پاراگلایدر را پشت بگذارید. زیرا اساس کار پاراموتور همان آموزش پاراگلایدر است با این تفاوت که موقع تیکاف شما باید رو به عقب خم شوید اما در پاراگلایدر رو به جلو گام برمیدارید.
تفاوت پاراموتور با پاراترک
در صورتی که شما یک خلبان پاراموتور باشید، آموزش پاراترک کمتر از ۳ روز برای شما زمان خواهد بود. این مدت زمان ۳ روز هم بیشتر برای قلق گرفتن شما با بدنه پاراترک است و در عمل به عنوان نکته آخر اگر بخواهیم برای شما بگوییم، پاراترک با پاراموتور هیچ فرقی در پرواز نخواهند داشت.
پاراموتور تفریحی | بلیط پاراموتور
در صورتی که تمایل به پرواز با پاراموتور به صورت تفریحی را داشته اید، برای کسب اطلاعات میتوانید به صفحه پاراگلایدر تهران مراجعه نمایید یا میتوانید با شماره تماس های درج شده در وبسایت تماس حاصل فرمایید تا اقدامات لازم برای هماهنگی پرواز ۲ نفره (تندم) شما صورت بگیرد.
شماره تماس: 09918647289
جمع بندی
در مقاله “پاراموتور چیست” تمامی اجزای پاراموتور را برای شما شرح دادیم. علاوه بر اجزای پاراموتور نحوه آموزش پاراموتور هم برای شما بازگو کردیم و یک مسیر مشخص برای آموزش آن به شما تحویل دادیم. امیدواریم نهایت لذت را از این مقاله برده باشید.